Voor al uw bouwwerkzaamheden!

Profiel Aannemersbedrijf Albert de Witt

Onze doelstelling

Aannemersbedrijf Albert de Witt heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Nijmegen en Arnhem, bouwwerken te realiseren waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Kwaliteit, service en het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers zijn bij ons de speerpunten.

Onze werkwijze

Door onze vakbekwame timmerlieden en een schare aan vaste onderaannemers, wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers.

Vele jaren ervaring en een grote technische kennis van zaken geeft ons een voorsprong op de collega-, concurrent bedrijven.

Personeel

B.V. Aannemersbedrijf Albert de Witt bestaat uit een gedisciplineerd team van 14 vaste medewerkers. Wij werken samen met een geselecteerde groep van onderaannemers. De meeste relaties bestaan al vele jaren hierdoor wordt een optimale samenwerking en afstemming bereikt. Op kantoor worden de directeur, de calculator en de uitvoerder ondersteund door twee administratieve krachten.

De werknemers beschikken over een goed uitgeruste bedrijfsbus waar al het benodigde gereedschap in aanwezig is. Al dit materieel en gereedschap wordt jaarlijks door een gecertificeerd bedrijf gekeurd en voldoet aan de hoogste kwaliteit.

Albert de Witt Bouwkamp 7 Ooij
Aannemersbedrijf Albert de Witt, de Bouwkamp 7, Ooij